Hoor wie klopt daar kind’ren…

Nog maar even en dan is de Sint weer in ons land… Wij hebben alvast de leukste schoencadeautjes voor u geselecteerd zodat u de Sint een handje kunt helpen.

In deze Sintspecial geven we u een aantal leuke voorbeelden. Klik vooral ook door naar de ‘landingspagina’ op onze website en ontdek nog veel meer leuks!

WVP staat voor Winkel Verkoop Prijs. Uw inkoopprijs is dus vele malen LAGER.

 

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Alles onder 1 dak

Dental Toys is sinds oktober 2017 geïntegreerd bij de Fun Trader website. Dit is misschien even wennen maar het heeft vooral veel voordelen voor u.

De voordelen op een rij;

  • Veel meer keuze uit de leukste speeltjes
  • Alles altijd up to date!
  • Slechts 1 account nodig
  • Veel prijzen zijn veel voordeliger dan u gewend bent.

De nadelen;

  • Franco order boven de € 150,00
  • Verzend- en administratiekosten < € 150,00 zijn € 15,00
  • Minder staffels

Bent u nog niet eerder op de Fun Trader website geweest dan heeft u om te kunnen bestellen een account nodig. Het aanmaken van een account is erg eenvoudig en kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Voor de rest werkt alles zoals u gewend bent van de Dental Toys website. De routing e.d. is allemaal gelijk.

Ze zijn toegevoegd aan onze website. Allemaal leuke nieuwe items en een mooie aanvulling op wat wij al in ons assortiment hebben.

Fun Trader heeft haar pluche assortiment voornamelijk uitgebreid met ‘klein’ pluche wat geschikt is om weg te geven als cadeautje bij de pannenkoek, ijsje, snackbox, schatkist, grijpautomaat of wat u ook maar kunt verzinnen.

Ook de Eenhoorn mania is ruim uitgepakt met heel veel leuke nieuwe producten. De producten zijn al te koop vanaf € 0,09. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u bij uw vertegenwoordiger terecht.

Beste relatie,

Momenteel kunt u hinder ondervinden bij het zoeken en bestellen van artikelen. Dit is van tijdelijke aard!

we hebben sinds woensdag 7 juni een automatische feed met ons centraal magazijn in Belgie om u nog meer assortiment te kunnen bieden en beter de voorraden te kunnen reguleren. Momenteel halen we de dubbelen er uit en werken we aan de juiste aantallen en hier en daar ook prijsstellingen. Bij twijfel, neem gerust telefonisch contact met ons op. We hopen de website aan het einde van de week weer helemaal up to date te hebben.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Team Fun Trader

Een heel leuke mail op een willekeurige dag…

Hallo.
ik wil even laten weten dat jullie artikelen snel en uitstekend geleverd zijn.
En dat we er zeer tevreden over zijn. Ik heb er al menig complimenten over gehad.Ook wil ik mijn dank uitspreken over Meneer van der Velden die mij heel goed geholpen heeft met adviseren en met de bestelling van de artikelen. Wij zullen in de toekomst zeer zeker nog gebruik gaan maken van jullie speelgoed.

Gegroet M. Kustermans

 

Op onze vraag of we deze leuke mail op onze website mogen plaatsen kregen we de volgende reactie;

Hallo.
Ik wilde laten weten dat ik het super vind als jullie mijn mailtje willen gebruiken voor op jullie site. Ik hoop dat andere mensen dan ook zien in wat voor verschillende mogelijkheden klanten jullie speelgoed kunnen gebruiken. Ze moeten kunnen zien dat er manieren zijn voor in snoepzakken maar ook voor bij kindermenu’s of plaatsen waar je kinderfeestjes geeft.
Ik heb er een foto van ons team bij gevoegd en waar we het speelgoed in verwerkt hebben.

Gr miranda kustermans

Na de Jo-jo’s, Loom bandjes, Pokemon kaarten, Flippo’s hebben we weer een nieuwe trend.

De Fidget Spinner is de nieuwste rage van 2017. Op de markt gebracht als gadget die helpt stress te verminderen. Inmiddels is het een gadget geworden waar je gave tricks mee kan doen.

Wat is een Fidget Spinner?

Dat is heel simpel. Het is een kleine gadget die in dit geval drie uitstekende gedeeltes met in het midden een balletjes lager. Op die lager zitten doppen zodat de spinner hierop makkelijk vastgepakt kan worden. De lagers zijn van hoge kwaliteit waardoor de spinner tot twee minuten kan blijven draaien zonder dat deze aangeraakt wordt. De doppen kunnen ook verwijderd worden waardoor er een gat in het midden ontstaat. hier kan een pen of potlood doorheen gestoken worden voor extra vermaak.

De Fidget Spinner als hulpmiddel

De Fidget Spinner is niet alleen een leuke gadget, maar het functioneert ook als hulpmiddel. Heb jij bijvoorbeeld een zenuwtik, zoals klikken met een pen, trillen met een been of nagelbijten? Of heb je last van stress? Dan kan de Fidget Spinner helpen om dat te verminderen. Ook helpt het bij het stoppen met roken. Het is vaak de gewoonte om iets in de hand te hebben. Door met de Fidget Spinner te spelen leidt het je gedachten af en leg je daar de focus op.

Nu alvast te reserveren in de voorverkoop

Per 1 maart officieel maar u kunt ze nu al tegen komen… Onze nieuwe gezichten in de zuidelijke regio’s. Marcel & Arno komen ons team versterken in de buitendienst. Daar zijn we enorm blij mee! Kijk op onze contactpagina welk gezicht bij welke regio hoort.

13, 14 en 15 februari 2017 staan we weer op Het Horeca Event van het Noorden… Kom je ook naar Assen? Ons standnummer is dit jaar 6400. U kunt GRATIS kaarten bestellen via de link: http://mimicryexpo.nl/ Gebruik registratiecode HETT018500 zodat de organisatie weet dat u onze gast bent.

Wij waarderen uw bezoek!

Voor klanten van Fun Trader hebben we dit jaar een leuk presentje klaar liggen. Onze nieuwe collegae kennen u misschien nog niet dus vraag er naar!

Op deze beurs laten we vooral de Horeca gerelateerde producten zien zoals schatkisten, FunMixen en dergelijke. Maar wilt u dieper ingaan op ons recreatie assortiment? Natuurlijk geen probleem. Onze showmap met het nieuwe assortiment voor 2017 ligt voor u klaar. Deze is overigens ook beschikbaar op deze pagina hier op de website. Neem contact met ons op voor het wachtwoord.

HETT-stand2016

Fun Traders grafische afdeling gaat verder als Van Laar Media. Een heugelijk feitje wat voor u nog meer voordeel oplevert.

Hoe zit het?

Een van de succesformules van Fun Trader was vanaf het begin dat eigenaar Ezra al van kinds af aan een grote interesse heeft in grafische vormgeving en dat het liefst gepaard met digitale technieken. Zo werden deze talenten door vroegere werkgevers vaak graag ingezet voor allerlei grafische vormgeving waardoor hij meer en meer de kans kreeg zich op dit vlak te ontwikkelen. Dit gepaard met zijn grote passie ‘no nonsense’ sales was dat een goede basis om een vliegende start met Fun Trader te maken. Al vanaf het allereerste moment komen alle grafische vormgegeven flyers, websites, banners, catalogus en noem maar op uit de pc (later Mac) van de oprichter en eigenaar zelf. Hierdoor kon hij met beperkte middelen toch een vertrouwde en professionele uitstraling neerzetten.

Niet lang na de oprichting ging Fun Trader zich naast de recreatiebranche ook richten op de Horecabranche welke veelal dezelfde klanten betrof. Hiervoor had FT eigen speelgoedmixen ontwikkeld als presentje voor de kleine gast na het eten of bij een menu. Al snel kwam de vraag of FT daar ook een leuke schatkist bij kon leveren en die vraag hebben we uiteraard gewoon opgepakt.

De schatkist was geboren.

Met een schatkist Hellendoornregionaal timmerbedrijf ontwikkelden we een handige ‘slanke’ kist die perfect onder bijna alle counters paste. Eentje die je eenvoudig met je mee trok de zaal in en heel belangrijk; in de look & feel van het bedrijf was. Zo heeft iedereen dezelfde schatkist maar toch helemaal in haar eigen stijl.
Veelal was een logo voldoende maar vaak ook wou men extra teksten toevoegen of leuke speelse karakters. Ook kwam de vraag of we logo’s konden ontwikkelen omdat men die (nog) niet had. Door de schatkisten kregen we steeds meer ‘dtp’ werk op ons bordje en daarbij ook steeds meer vraag of we ook niet zaken als ‘menukaarten, folders/flyers en zelfs websites konden doen. Voor de websites hebben we aanvankelijk gebruik gemaakt van een externe partij.

Van Laar Media

Zoals dlogo van Laar Mediaat gaat met een tevreden klant wordt deze je ambassadeur en is de volgende klus vaak binnen haar netwerk en/of familie. Zo krijgen we ook aanvragen buiten onze ‘doelgroep’. Vandaar dat het nu tijd is om onze dtp afdeling los te weken van Fun Trader en onder haar nieuwe naam naar buiten te brengen. Inmiddels is de website www.vanlaarmedia.nl een feit en momenteel zijn we druk bezig om zoveel mogelijk leuke en verschillende opdrachten toe te voegen in onze Portfolio. De eerste klussen onder deze nieuwe naam zijn inmiddels ook aangenomen wat zorgt dat ook dit een bedrijf een vliegende start kent.

Wat verandert er voor u?

De hele opzet blijft feitelijk zoals hij was. Schatkisten en schatkasten worden gewoon verkocht via Fun Trader en mocht u anders dan uw logo een eigen opmaak op de schatkist wensen dan wordt die klus door van Laar Media opgepakt. Uw voordeel is dat er nu ook andere ‘geschoolde’ mensen meekijken waardoor we nog meer kwaliteit en creativiteit kunnen bieden. Naast onze webdesigner Yari maken we ook gebruik van andere professionals op gebied van tekstschrijvers, vertalers (internationale kaart, websites) en film. Alles onder de regie van van Laar Media. Zo is iedere klant van Fun Trader een potentiële klant voor van Laar Media.

Wilt u wel eens zelf horen wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn? We maken graag een afspraak om alle wensen en oplossingen voor te leggen.

Wij hebben er zin in!

Wij zijn Fun Trader, een groothandel in klein speelgoed en verwante producten  wat voornamelijk wordt verkocht in de Horeca- en Recreatie branche (B2B). Daarnaast zijn wij ons assortiment wat aan het verbreden wat ons aanbod nog interessanter maakt.

Fun Trader is een jong en gemotiveerd bedrijf.  Wij werken met veel passie aan ons bedrijf en vallen met onze ‘persoonlijke’ en ‘meedenkende’ service op in de markt.

Om verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een zelfstandige onafhankelijke handelsagenten die zich kunnen vinden in onze passie en de ambitie heeft om Fun Trader nog meer –body-  te geven in de markt.

Wat kun je van ons verwachten?

*             Flexibele – vrij in te delen- werktijden,  fulltime of parttime

*             Een marge in de vorm van provisie, die omzet gerelateerd is (u komt niet in loondienst)

*             Extra’s bij behalen van de kwartaal target

*             Regio bescherming

*             Handelsagentuur contract

*             Marketing ondersteuning en materialen

*             Professionele ondersteuning

*             Geen eigen investering

*             Levering uit onze voorraad

*             Zeer competitieve prijzen

*             Geen bezwaar tegen andere agentschappen (werkzaamheden), zolang het geen concurrerend product is

Waar zoeken wij naar? :

*             Onafhankelijke Handelsagent voor diverse Regio’s  (klik hier voor een overzicht)

*             Ervaring in de B2B Horeca- en Recreatie branche en netwerk is een pre

*             Ervaring in sales; geen schroom voor koude acquisitie & bellen van klanten

*             Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandige manier van werken

*             Creatieve manier van denken en doen

 

Denkt u dat u diegene bent die wij zoeken? Of heeft u nog verdere vragen? Neem u dan contact met ons op.  Wij kijken ernaar uit om u zo spoedig mogelijk te ontmoeten.

Solliciteer via e-mail en stuur ons uw motivatie, foto en CV.

 

Fun Trader

T.a.v. Ezra van Laar

e-mail: info@funtrader.nl

06-504 49 504

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd