5,6 & 7 februari j.l. stonden wij wederom op het HorecaEvenTT in Assen. Ook deze keer wisten wij weer verrassend uit te pakken met wederom een splinternieuw product. Na jaren ‘nee’ gezegd te moeten hebben konden we eindelijk volmondig ‘ja’ zeggen op de vraag of we ook iets voor de kinderen voor aan tafel hebben…¬† De Horecabox zag voor het eerst het levenslicht. Helemaal nieuw is het misschien niet, maar wel op de manier waarop wij het brengen… Kijk maar eens naar wat Ezra te vertellen heeft in de video.

En wordt u gelijk even abonnee van ons YouTube kanaal ūüôā ?

Wij hebben er zin in!! Op de HorecaEvenTT te Assen op 5 t/m 7 februari op stand 2700 presenteren wij ons nieuwste product voor 2018. Een nieuw bedacht concept die verder nog nergens te verkrijgen is. Nieuwsgierig? Wij ook naar uw reactie!

Kaarten kunt u online gratis via ons verkrijgen.

 

5,6 en 7 februari 2017 staan we weer op Het Horeca Event van het Noorden… Kom je ook naar Assen? U kunt online GRATIS kaarten bestellen via deze pagina. Ga naar:¬†http://mimicryexpo.nl/events/hett2018/¬†en gebruik code HETT800126

Nieuw productlancering!

Dit jaar hebben we een mooi nieuw concept welke we op de markt gaan brengen. We verwachten hier veel positieve reacties op. We hebben naar u geluisterd. En dat vervolgens vertaald in een mooi nieuw product. Komt u het bekijken?

Op deze beurs laten we vooral de Horeca gerelateerde producten zien zoals schatkisten, FunMixen en dergelijke. Maar wilt u dieper ingaan op ons recreatie assortiment? Natuurlijk geen probleem. Onze showmap met het nieuwe assortiment voor 2018 ligt voor u klaar. Deze is overigens ook beschikbaar op deze pagina hier op de website. Neem contact met ons op voor het wachtwoord.

Volgende week zijn wij vanwege kerst en onze balans telling de hele week gesloten.

Orders die na 21-12-2017 worden ingediend worden op 2 januari 2018 weer in behandeling genomen.

Tevens willen wij van deze gelegenheid gebruik maken u fijne feestdagen te wensen en een goede gezondheid, veel voorspoed en geluk in het nieuwe jaar 2018!

Team Fun Trader

dec 01

Duck Hunt

NIEUW!!

Leuk voor o.a. zwembaden! we hebben ruim 1000 eendjes met verschillende hengels te huur! En natuurlijk zorgen we ook voor de¬† kadootjes…. Vraag naar alle info en geef uw accommodatie een nieuw mooi evenement!

Verschillende spellen mogelijk. Wilt u leuke kadootjes kunnen uitdelen? Ga bijvoorbeeld voor onze gepersonaliseerde schatkist met FunMix speelgoed mix… Multi inzetbaar!

Bovenstaande afbeelding is in A3 formaat te downloaden zodat u deze bij uw eigen drukker kunt laten printen op elk gewenst formaat. U krijgt de link bij uw huuropdracht.

Hoor wie klopt daar kind’ren…

Nog maar even en dan is de Sint weer in ons land… Wij hebben alvast de leukste schoencadeautjes voor u geselecteerd zodat u de Sint een handje kunt helpen.

In deze Sintspecial geven we u een aantal leuke voorbeelden. Klik vooral ook door naar de ‘landingspagina’ op onze website en ontdek nog veel meer leuks!

WVP staat voor Winkel Verkoop Prijs. Uw inkoopprijs is dus vele malen LAGER.

 

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Alles onder 1 dak

Dental Toys is sinds oktober 2017 ge√Įntegreerd bij de Fun Trader website. Dit is misschien even wennen maar het heeft vooral veel voordelen voor u.

De voordelen op een rij;

  • Veel meer keuze uit de leukste speeltjes
  • Alles altijd up to date!
  • Slechts 1 account nodig
  • Veel prijzen zijn veel voordeliger dan u gewend bent.

De nadelen;

  • Grotere aantallen
  • Franco order boven de ‚ā¨ 250,00
  • Verzend- en administratiekosten < ‚ā¨ 250,00 zijn slechts ‚ā¨ 9,00

Bent u nog niet eerder op de Fun Trader website geweest dan heeft u om te kunnen bestellen een account nodig. Het aanmaken van een account is erg eenvoudig en kost u slechts een paar minuten van uw tijd. Voor de rest werkt alles zoals u gewend bent van de Dental Toys website. De routing e.d. is allemaal gelijk.

Ze zijn toegevoegd aan onze website. Allemaal leuke nieuwe items en een mooie aanvulling op wat wij al in ons assortiment hebben.

Fun Trader heeft haar pluche assortiment voornamelijk uitgebreid met ‘klein’ pluche wat geschikt is om weg te geven als cadeautje bij de pannenkoek, ijsje, snackbox, schatkist, grijpautomaat of wat u ook maar kunt verzinnen.

Ook de Eenhoorn mania is ruim uitgepakt met heel veel leuke nieuwe¬†producten. De producten zijn al te koop vanaf ‚ā¨ 0,09. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u bij uw vertegenwoordiger terecht.

Beste relatie,

Momenteel kunt u hinder ondervinden bij het zoeken en bestellen van artikelen. Dit is van tijdelijke aard!

we hebben sinds woensdag 7 juni een automatische feed met ons centraal magazijn in Belgie om u nog meer assortiment te kunnen bieden en beter de voorraden te kunnen reguleren. Momenteel halen we de dubbelen er uit en werken we aan de juiste aantallen en hier en daar ook prijsstellingen. Bij twijfel, neem gerust telefonisch contact met ons op. We hopen de website aan het einde van de week weer helemaal up to date te hebben.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Team Fun Trader

Een heel leuke mail op een willekeurige dag…

Hallo.
ik wil even laten weten dat jullie artikelen snel en uitstekend geleverd zijn.
En dat we er zeer tevreden over zijn. Ik heb er al menig complimenten over gehad.Ook wil ik mijn dank uitspreken over Meneer van der Velden die mij heel goed geholpen heeft met adviseren en met de bestelling van de artikelen. Wij zullen in de toekomst zeer zeker nog gebruik gaan maken van jullie speelgoed.

Gegroet M. Kustermans

 

Op onze vraag of we deze leuke mail op onze website mogen plaatsen kregen we de volgende reactie;

Hallo.
Ik wilde laten weten dat ik het super vind als jullie mijn mailtje willen gebruiken voor op jullie site. Ik hoop dat andere mensen dan ook zien in wat voor verschillende mogelijkheden klanten jullie speelgoed kunnen gebruiken. Ze moeten kunnen zien dat er manieren zijn voor in snoepzakken maar ook voor bij kindermenu’s of plaatsen waar je kinderfeestjes geeft.
Ik heb er een foto van ons team bij gevoegd en waar we het speelgoed in verwerkt hebben.

Gr miranda kustermans