Als nieuwe eigenaren van Fun Trader willen we natuurlijk ook sommige dingen anders doen. Wij plaatsen regelmatig nieuwe producten op onze site en om deze makkelijke vindbaar te maken hebben wij onder het menu-kopje SHOPPEN een linkje geplaatst met NIEUW!!! Op deze manier hopen wij op een gemakkelijke manier onze nieuwe producten bij u onder de aandacht te kunnen brengen. Wij hopen dat u nieuwsgierig genoeg bent gemaakt om even een kijkje te nemen.

Hieronder enkel voorbeelden:


Kleur je eigen beker! Deze beker bestaat uit een doorzichtige buitenbeker, een witte binnenbeker met 3 verschillende kleurplaten. De bekers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende thema’s; space, unicorn, zeemeermin, smiley’s en piraat. We bieden ze aan voor € 0,99 p.st.


Traktatie doosje; de mini versie van onze menubox is het traktatie doosje, leuk om een presentje of kadobon in te verpakken of als leuke aanvullen voor kinderfeestjes. De doosjes zijn per 12 stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s; piraat, space, unicorn en smiley’s. We bieden ze aan voor € 0,22 p.st.


Monster truck 1:20 R/C radiografisch bestuurbare auto; deze stoere auto hebben wij als extraatje ook aan ons assortiment toegevoegd. Afmetingen: 14x40x29 cm verpakt in een mooie vensterdoos. We bieden de auto aan voor € 11,93 p.st.


Diamant paiting; nog steeds helemaal in! In een assorti van 8 verschillende afbeeldingen met een afmeting van: 13×22,5 cm. We bieden ze aan per 24 stuks à € 1,90 p.st.

Wij wensen u veel shop-plezier toe!

Mogen wij u voorstellen aan de nieuwe eigenaren van Fun Trader, uw leverancier van onze eigen ontwikkelde Funmixen, speelgoed en horeca-artikelen.

Na – inmiddels 8 jaar – ons met hart en ziel te hebben ingezet voor Fun Trader geven wij, Ezra en Patricia van Laar, het stokje over. Onze wens was dat Fun Trader zal worden voortgezet en dat u als klant er geen hinder van  ondervindt. Dat lijkt gelukt te zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaren Jan en Bianca Venema, aan wie wij het stokje overdragen, u dezelfde service zullen bieden. Jan en Bianca zijn al vele jaren ondernemer (wederverkoop in de recreatiebranche) en kennen de markt ‘als geen ander’.

Deze overname brengt voor u nauwelijks merkbare veranderingen met zich mee. Jan en Bianca zullen Fun Trader op dezelfde manier voortzetten. Fun Trader blijft het vertrouwde adres en garandeert u de service van de afgelopen jaren. Het algemene mailadres blijft bestaan, alsmede ook het telefoonnummer en mobiele nummer waarop u via WhatsApp makkelijk contact met ons kon krijgen.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen en zijn u de afgelopen jaren met heel veel plezier van dienst geweest. Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

Wij zijn er trots op! Wat een supermooi duurzaam product! Afgemaakt met uw logo. Het kan ook binnenkort bij u liggen… Hoe en wat?

Sinds kort zijn een samenwerking aangegaan met Binthout. Binthout redt Nederlandse bomen van de versnipperaar en maakt prachtige designproducten van het hout. Handgemaakt en geproduceerd in Nederland.

Op zoek naar een onderscheidend houten klembord? Uw logo wordt hierbij met een laser gebrandt in het hout. Zeer precies en zonder toevoeging van inkt, waardoor uw logo op een duurzame manier achterblijft op het klembord. Klemborden in de maten A4 en A5 en in twee verschillende uitvoeringen.
De minimale bestelling is 25 stuks. En de prijs incl. gratis ingegraveerde logo is al vanaf € 9,95 per stuk *.
*hierbij komen eenmalige instelkosten voor het logo, hierna kunt u ze zo vaak bijbestellen als u wilt.

Klemborden te gebruiken voor uw lunch- of menukaart, kassabon (waait het buiten niet meer weg :-)) of andere mogelijkheden.

Geinterreseerd? Laat het ons weten! Dit kan via info@funtrader.nl of telefonisch-whatsapp 06-50449504. Wij komen ze graag laten zien.

 

11, 12 en 13 februari 2017 staan we weer op Het Horeca Event van het Noorden… Kom je ook naar Assen? U kunt online GRATIS kaarten bestellen via deze pagina. Ga naar: deze link en gebruik code hettfun19

Ons standnummer dit jaar is 4850

Nieuwe producten lancering!

Ook dit jaar hebben we weer een paar leuke nieuwe items die we graag laten zien op onze stand. Komt u het bekijken?

Op deze beurs laten we vooral de Horeca gerelateerde producten zien zoals schatkisten, FunMixen en dergelijke. Maar wilt u dieper ingaan op ons recreatie assortiment? Natuurlijk geen probleem. Onze showmap met het nieuwe assortiment voor 2019 ligt voor u klaar. Deze is overigens ook binnenkort beschikbaar hier op de website. Neem contact met ons op als u niet kunt wachten of om gelijk een afspraak in te plannen.

Er zijn weer een hoop nieuwe items aan ons assortiment toegevoegd. Veel nieuwe speeltjes en ook nieuw uitgewerkte eigen thema’s. Het nieuwste thema is: Zeemeermin! Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Al het speelgoed is ontworpen met een eigen lijn.

1 product willen wij specifiek uitlichten: onze nieuwste ijsbekers / drinkbekers!

50 verschillende designs; waarvan 10 eigen thema’s en 40 verschillende licentie bekers. De bekers hebben een inhoud van 260 ml en zijn geschikt voor ijs (softijs, schepijs en slush), warme en koude dranken!

De bekers zijn ook een mooie aanvulling op onze Horecabox. Voor de eigen thema’s zijn passende bekers ontworpen. Maar ook het speelgoed wat is ontworpen in eigen thema’s sluit weer mooi aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een heel nieuw menu introduceren: Eenhoorn of Piraat Menu!

Horecabox (Placemat + servet + potloodjes), Beker Eenhoorn / Piraat, speeltje Eenhoorn/Piraat.

De bekers zijn stapelbaar en worden geleverd per thema. U kunt dus zelf kiezen hoeveel jongens en meisjes u nodig heeft. Daarnaast is er genoeg keuze om te wisselen.

Kinderen zullen er dol op zijn en de bekers graag gaan sparen!

We zijn trots te kunnen melden dat enkele van onze producten door VHC Actifood zijn opgenomen in hun assortiment. Het gaat om onze speelgoedmixen FunMix40 en FunMix60 maar mocht er veel vraag naar komen dan kan ook de FunMix20 door VHC Actifood uitgeleverd worden. Naast onze speelgoedmixen is ons nieuwste product de Horecabox ook opgenomen.

Heeft u een andere Horeca groothandel dan VHC Actifood?

Momenteel zijn we druk bezig om deze en andere producten ook bij de andere groothandels in NL te promoten. Mocht u deze producten ook via uw horeca groothandel wensen te bestellen laat dit dan weten aan uw vertegenwoordiger aldaar. We komen graag in gesprek.

 

Zoals u vast al wel gehoord zult hebben, treedt vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) in werking. Veel organisaties, waaronder wij, zijn de laatste tijd bezig geweest om onze bedrijfsprocessen klaar te maken voor deze nieuwe (Europese) wet.

De wet lijkt nieuw maar is het zeker niet. Al in 2016 is de wet ingevoerd, maar vanaf 25 mei gelden er (zware) sancties als er overtredingen van deze wet worden geconstateerd.

Uw Privacy is belangrijk voor ons

Omdat wij u graag goed van dienst willen zijn hebben wij een online web-shop. Hiermee kunt u zelf snel en gemakkelijk uw inkopen doen. Uiteraard kan dit ook telefonisch, via de mail of whatsapp. De bescherming van uw gegevens zijn hierbij van groot belang. Onze website is daarom beveiligd en hierbij vragen wij u de minimale bedrijfsgegevens om u bestelling in behandeling te kunnen nemen.
Om u het gemakkelijk te maken hebben wij een eenvoudig overzicht gemaakt van onze manier van omgaan met uw gegevens. De privacy statement die u hier kunt bekijken kunt u snel zien wat dit voor u betekend.

Wat moet u doen?

U hoeft verder niets te doen.
De minimale gegevens die wij van u hebben gebruiken wij uitsluitend voor het onderhouden van onze zakelijke relatie. Mocht u toch nog vragen hebben over het gebruik of het in bezit hebben van uw gegevens dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via administratie@funtrader.nl

 

5,6 & 7 februari j.l. stonden wij wederom op het HorecaEvenTT in Assen. Ook deze keer wisten wij weer verrassend uit te pakken met wederom een splinternieuw product. Na jaren ‘nee’ gezegd te moeten hebben konden we eindelijk volmondig ‘ja’ zeggen op de vraag of we ook iets voor de kinderen voor aan tafel hebben…  De Horecabox zag voor het eerst het levenslicht. Helemaal nieuw is het misschien niet, maar wel op de manier waarop wij het brengen… Kijk maar eens naar wat Ezra te vertellen heeft in de video.

En wordt u gelijk even abonnee van ons YouTube kanaal 🙂 ?

Wij hebben er zin in!! Op de HorecaEvenTT te Assen op 5 t/m 7 februari op stand 2700 presenteren wij ons nieuwste product voor 2018. Een nieuw bedacht concept die verder nog nergens te verkrijgen is. Nieuwsgierig? Wij ook naar uw reactie!

Kaarten kunt u online gratis via ons verkrijgen.

 

5,6 en 7 februari 2017 staan we weer op Het Horeca Event van het Noorden… Kom je ook naar Assen? U kunt online GRATIS kaarten bestellen via deze pagina. Ga naar: http://mimicryexpo.nl/events/hett2018/ en gebruik code HETT800126

Nieuw productlancering!

Dit jaar hebben we een mooi nieuw concept welke we op de markt gaan brengen. We verwachten hier veel positieve reacties op. We hebben naar u geluisterd. En dat vervolgens vertaald in een mooi nieuw product. Komt u het bekijken?

Op deze beurs laten we vooral de Horeca gerelateerde producten zien zoals schatkisten, FunMixen en dergelijke. Maar wilt u dieper ingaan op ons recreatie assortiment? Natuurlijk geen probleem. Onze showmap met het nieuwe assortiment voor 2018 ligt voor u klaar. Deze is overigens ook beschikbaar op deze pagina hier op de website. Neem contact met ons op voor het wachtwoord.