Als nieuwe eigenaren van Fun Trader willen we natuurlijk ook sommige dingen anders doen. Wij plaatsen regelmatig nieuwe producten op onze site en om deze makkelijke vindbaar te maken hebben wij onder het menu-kopje SHOPPEN een linkje geplaatst met NIEUW!!! Op deze manier hopen wij op een gemakkelijke manier onze nieuwe producten bij u onder de aandacht te kunnen brengen. Wij hopen dat u nieuwsgierig genoeg bent gemaakt om even een kijkje te nemen.

Hieronder enkel voorbeelden:


Kleur je eigen beker! Deze beker bestaat uit een doorzichtige buitenbeker, een witte binnenbeker met 3 verschillende kleurplaten. De bekers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende thema’s; space, unicorn, zeemeermin, smiley’s en piraat. We bieden ze aan voor € 0,99 p.st.


Traktatie doosje; de mini versie van onze menubox is het traktatie doosje, leuk om een presentje of kadobon in te verpakken of als leuke aanvullen voor kinderfeestjes. De doosjes zijn per 12 stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s; piraat, space, unicorn en smiley’s. We bieden ze aan voor € 0,22 p.st.


Monster truck 1:20 R/C radiografisch bestuurbare auto; deze stoere auto hebben wij als extraatje ook aan ons assortiment toegevoegd. Afmetingen: 14x40x29 cm verpakt in een mooie vensterdoos. We bieden de auto aan voor € 11,93 p.st.


Diamant paiting; nog steeds helemaal in! In een assorti van 8 verschillende afbeeldingen met een afmeting van: 13×22,5 cm. We bieden ze aan per 24 stuks à € 1,90 p.st.

Wij wensen u veel shop-plezier toe!