Zoals u vast al wel gehoord zult hebben, treedt vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) in werking. Veel organisaties, waaronder wij, zijn de laatste tijd bezig geweest om onze bedrijfsprocessen klaar te maken voor deze nieuwe (Europese) wet.

De wet lijkt nieuw maar is het zeker niet. Al in 2016 is de wet ingevoerd, maar vanaf 25 mei gelden er (zware) sancties als er overtredingen van deze wet worden geconstateerd.

Uw Privacy is belangrijk voor ons

Omdat wij u graag goed van dienst willen zijn hebben wij een online web-shop. Hiermee kunt u zelf snel en gemakkelijk uw inkopen doen. Uiteraard kan dit ook telefonisch, via de mail of whatsapp. De bescherming van uw gegevens zijn hierbij van groot belang. Onze website is daarom beveiligd en hierbij vragen wij u de minimale bedrijfsgegevens om u bestelling in behandeling te kunnen nemen.
Om u het gemakkelijk te maken hebben wij een eenvoudig overzicht gemaakt van onze manier van omgaan met uw gegevens. De privacy statement die u hier kunt bekijken kunt u snel zien wat dit voor u betekend.

Wat moet u doen?

U hoeft verder niets te doen.
De minimale gegevens die wij van u hebben gebruiken wij uitsluitend voor het onderhouden van onze zakelijke relatie. Mocht u toch nog vragen hebben over het gebruik of het in bezit hebben van uw gegevens dan kunt u dit aan ons kenbaar maken via administratie@funtrader.nl