Mogen wij u voorstellen aan de nieuwe eigenaren van Fun Trader, uw leverancier van onze eigen ontwikkelde Funmixen, speelgoed en horeca-artikelen.

Na – inmiddels 8 jaar – ons met hart en ziel te hebben ingezet voor Fun Trader geven wij, Ezra en Patricia van Laar, het stokje over. Onze wens was dat Fun Trader zal worden voortgezet en dat u als klant er geen hinder van  ondervindt. Dat lijkt gelukt te zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe eigenaren Jan en Bianca Venema, aan wie wij het stokje overdragen, u dezelfde service zullen bieden. Jan en Bianca zijn al vele jaren ondernemer (wederverkoop in de recreatiebranche) en kennen de markt ‘als geen ander’.

Deze overname brengt voor u nauwelijks merkbare veranderingen met zich mee. Jan en Bianca zullen Fun Trader op dezelfde manier voortzetten. Fun Trader blijft het vertrouwde adres en garandeert u de service van de afgelopen jaren. Het algemene mailadres blijft bestaan, alsmede ook het telefoonnummer en mobiele nummer waarop u via WhatsApp makkelijk contact met ons kon krijgen.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen en zijn u de afgelopen jaren met heel veel plezier van dienst geweest. Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.